skip

Sofly

Soffor renoveras och säljs i andra hand

Västra Frölunda, Göteborg

Sofly är ett företag som arbetar för att erbjuda en enkel säljprocess för begagnade soffor och fåtöljer. Genom att fylla i ett formulär på deras hemsida kan man få en bedömning av sin möbel och om den är lämplig för försäljning online. Företaget rengör och reparera möblerna, annonserar och säljer dem på egna och andra kanaler. När möbeln är såld, kontaktar företaget säljaren och betalar ut en del av vinsten.

Företaget vill uppmuntra sina kunder att bidra till en mer hållbar framtid genom att köpa begagnade möbler och därmed minska avfallet. Förutom att erbjuda en digital lösning på möbelsvinnet, ger företaget också möjligheten för kunder att sälja sina egna gamla möbler genom en fysisk butik butik.

Företaget erbjuder gratis hemleverans inom Göteborgsområdet. Målet är att minimera miljöpåverkan genom att samköra upphämtningar och leveranser och i framtiden använda en miljövänlig el-lastbil.

Företaget har en butik i Västra Frölunda och är specialiserade på begagnade möbler och har ett brett utbud av begagnade soffor, mattor, lampor och soffbord till försäljning.

-
Ingela Gathenhielms gata 3

Se hemsida för öppettider i den fysiska butiken.

Öppettider

Alltid öppet