skip
Fem kvinnor visar upp kläder som kan hyras hos Rekoroben. De står och sitter på hur framför en vacker vägg i sten vid Värmlands museum.

Rekoroben

Hyr dina kläder och accessoarer

Digital

REKOROBEN är ett klädbibliotek där du som medlem från 149 kr i månaden hyr upp till 6 artiklar (kläder, skor och väskor till både vardag och fest) åt gången. Byter ut dem hur ofta du vill och behåller dem så länge du önskar. Tvätt och försäkring ingår. Som Karlstadbo kan du, med de billigare medlemsalternativen, hämta upp och returnera dina artiklar på något av våra utlämningsställen. Vill du hellre få dem bekvämt levererade till ditt närmsta postombud finns även den möjligheten.

REKOROBEN är ett alternativ till dig som…

  • Regelbundet vill förnya din garderob och kanske leka med olika stilar.
  • Önskar cirkulera mode men inte har tid/energi att sälja vidare kläder du tröttnat på eller som inte passar längre.
  • Inte vill, orkar eller har möjlighet att rota runt i secondhandbutiker men ändå är nyfiken på retro och preeloved.
  • Önskar leva mer minimalistiskt med enbart basplagg i din egna garderob.
  • Och inte minst ett alternativ till dig som värnar om Moder Jord och vill dra sitt strå till stacken.

REKOROBEN handplockar, tvättar, sätter ihop outfits, presenterar och levererar allt från retroguldkorn till i stort sett “nya” kläder till dig. Så att du kan fokusera på livet – leka, umgås, jobba, dansa, mysa och njuta. Allt i en roligare, schysstare och ständigt föränderlig garderob full av möjligheter. Läs mer hur du kan bli medlem på rekoroben.se

Blandade kläder som hänger på en klädställning. Det närmaste plagget är en mönstrad klänning med blommor i grönt, gult och rosa. Flera par ljusa jeans som hänger på en klädställning. Balklänningar i champagne, röd, turkos och svart färg.