skip
Fem kvinnor visar upp kläder som kan hyras hos Rekoroben. De står och sitter på hur framför en vacker vägg i sten vid Värmlands museum.

Rekoroben

Köpa eller hyra din stil?

Tingvallastaden, Karlstad

REKOROBEN är en second hand-butik, hyrgarderob och webbshop med handplockade kläder, skor och accessoarer. Där hittar du såväl vintage i gott skick som designermärken och pärlor från kedjorna – samtliga i främst naturmaterial.

Cirkulation är grejen och du bestämmer själv på vilket sätt du vill cirkulera mode hos REKOROBEN – köpa för-älskade artiklar, lämna in dina för-älskade artiklar och få en värdecheck eller varför inte gå all in och hyra dina outfits? I webbshopen finns utvalda artiklar från sortimentet med nytt släpp varannan söndag. Frakt via Postnord eller fri leverans med elbil inom Karlstad och Hammarö kommun med koden “Leverans Karlstad”.

REKOROBEN är för dig som föredrar slow fashion och inte orkar leta, samt är redo att betala lita extra för det.

Till höger en klädställning med kläder i olika färger och mönster. Till vänster i bild syns en palm i en kruka samt en spegel och en vit stickad tröja i förgrunden. Kläder från Rekoroben i naturmaterial. Vy från butiken Rekoroben med en klädställning med en svart kavaj i förgrunden och en ljuslila fluffig jacka.

-
Herrgårdsgatan 13, 652 24, Karlstad

Observera att öppettiderna för butiken kan vara föränderliga. Speciellt sommartid. Dubbelkolla alltid på verksamhetens hemsida/sociala media. Webbshopen är alltid öppen.

Öppettider
Dag Tid
Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag Stängt
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag Stängt