skip
Ett rumt fyllt av klädhängare med en mängd barnkläder i olika färger.

Skattkistan i Norrstrandskyrkan

Få barnkläder om du behöver -skänk om du har över!

Norrstrand, Karlstad

Sommarstängt. Öppnar igen 16/8 och håller sedan öppet tisdagar 11:00-14:00.

Till Norrstrandskyrkans Skattkistan är alla barnfamiljer, bosatta inom Karlstads pastorat varmt välkomna för att hämta kläder när det fattas hemma i garderoben. Hos Skattkistan finns skor, tröjor, byxor, vantar, mössor, stövlar, klänningar, lite leksaker och mycket annat som kan behövas. Här finns även kläder till ungdomar och vuxna. I Skattkistan är kläderna alltid gratis.

Skattkistan finns i garaget i Norrstrands församlingsexpedition (portarna som vetter ut mot vägen). Garaget är fullt med kläder och skor för stora och små barn. Om det är så att det inte finns kläder som just passar dig kan Skattkistan lägga ut lite förfrågningar och se om någon har. Eftersom kläderna skänks av privatpersoner varierar utbudet från vecka till vecka. Här finns också pysselrum för barnen och möjlighet att ta en fika efteråt.

HÄMTA – LÄMNA – BYT
Om du har möjlighet kan du gärna lämna urvuxna kläder när du kommer och hämtar nya. Dina kläder kan i sin tur bli till glädje för någon annan. Kläder för säsongen är vad som efterfrågas. Kolla Skattkistans Facebook-sida angående tider för hämtning och lämning av kläder. Behöver du komma en annan tid, sms:a på 076-766 1902 så går det alltid att lösa.

En vägg med barnkläder som hänger på olika ställningar. Genomskinliga plastlådor med sorterade småbarnskläder i olika storlekar. Hyllor med barnskor och stövlar i olika storlekar och färger.

-
Drottning Kristinas väg 7, 654 63, Karlstad