skip

Nattsvart

Nattsvart Verkstad är en gör-det-själv-verkstad som där det är enkelt att engagera sig. Är “flaggan” ute är det bara att komma in!

Högdalen, Stockholm

Nattsvart Verkstad är en gör-det-själv-verkstad som vill vara en öppen, gratis och säker plats där det är enkelt att engagera sig och vi tillsammans kan göra de saker vi vill och behöver.

Hittills har bland annat detta gjorts på Nattsvart: Screentryck-workshops, syjuntor, filmvisningar, folkkök, cykelfixande, bräd- och rollspel, självförsvarsträning, föreläsningar, studiecirklar och en himla massa gött häng. De som använder utrymmet bestämmer tillsammans vad utrymmet är, hur det behöver fungera, hur det ser ut. Om du kommer hit så använder du utrymmet.

Nattsvart försöker ha så många öppna aktiviteter som möjligt och publicerar även event på sin facebooksidainstagram och på gatorna.info. Är “flaggan” ute är det bara att komma in!

Såklart tolereras ingen sexism, ingen homo- eller transfobi och ingen rasism.

Organisation

Nattsvart är inte en grupp eller ett kollektiv – det är ett utrymme för oss och andra att använda. På Nattsvart finns det olika grupper och individer som gör olika saker. Det finns en arbetsgrupp som är ansvariga för att hålla stället öppet – dvs samla in donationer och betala räkningarna.

-
Herrestagränd 5

Kommande aktiviteter publiceras på hemsidan under "events".

Öppettider

Alltid öppet