skip
Isrink utomhus. Naturen runt är snötäckt. Runt isrinken finns bord där människor vilar och fikar. Solen skiner och himlen är blå.

Mariebergsskogen

Hyra skridskor & spela bangolf/bollspel

Mariebergsskogen, Karlstad

Mariebergsskogens kiosk hyr ut skridskor vintertid & redskap för att spela bangolf/bollspel sommartid.

SOMMAR:

Bangolfen är öppen varje dag under sommaren mellan 10-19 från 13/5-14/8. Bollar och klubbor hyr du i kiosken och det kostar 40 kr för vuxen och 20 kr för barn. Säsongskort kostar 350 kr. Kom senast en timme innan kiosken stänger, så att du hinner spela och lämna tillbaka klubborna.

Det finns fler roliga aktiviteter i närheten av badplatsen. Här kan du spela boule, beachvolley och streetbasket – eller kubb på stora gräsmattan.

[:sv]Bangolf & bollspel[:en]Minigolf & ball games[:] – Mariebergsskogen

VINTER:

Skridskouthyrning vid skridskobanan i Mariebergsskogen. Isbanan är öppen från mitten av december till början av mars, om inget annat anges på webbplatsens startsida. Om vädret tillåter och isbanan är fin så är den öppen alla dagar kl. 11-20 till och med sportlovet vecka 9. Om du vill kan du ringa 054-540 27 59 när kiosken är öppen för att kolla isläget.

Har du inte egna skridskor finns det att hyra i kiosken nära skridskobanan. Skridskor i storlek 24-47 finns att hyra för 50 kr per timme för vuxna och 40 kr per timme för barn när du visar legitimation. Kioskens öppettider hittar du hemsidan då de varierar. Hjälmar finns att låna. Långfärdsskridskor finns inte. Stödet “Pingu” finns att låna gratis.

-
Treffenbergsvägen, 652 29, Karlstad